Avondprogramma

Je favoriete chillzone!

Dit jaar is er weer een te gek programma in de Lounge. Overdag kun je spellen spelen, chillen, muziek luisteren of goede gesprekken voeren met je vrienden. ’s Avonds gaat het dak eraf! Er zijn toffe DJ’s waarbij je niet stil kunt blijven zitten, en ook dit jaar hebben we weer de geweldige NEXT Got Talent-avond. Uiteraard kun je er ook de hele week door het nodige lekkers krijgen bij de bar.

Lounge is elke dag open van 9.30 – 23.59 uur.

Zaterdag 21 juli, 21:00 uur

De Rechtstaat & DJ Roberto Rosso

Samen vormen Michaël Gabriël (rapper), Chesron Sminia (zanger) & DJ Roberto Rosso het dynamische drietal ‘De Rechtstaat’. Met een combinatie van gekke moves, pompende beats en prikkelende teksten weten deze heren elke bijeenkomst tot een feestje te maken. Het afgelopen jaar brachten zij hun eerste CD uit op Spotify, getiteld: ‘Zorg dat je Rechtstaat’. Vanavond zullen zij hier een aantal nummers van ten gehore brengen. Gegarandeerd dansen!

Zondag 22 juli, 21:00 uur

Dé Jongens tegen dé Meisjes

Competitieve spelshow met vragen en opdrachten over verschillende thema’s. Wie kent er geen schaamte en beschikt over doorzettingsvermogen en een gezonde dosis lef? Wie zijn er beter dit jaar, de jongens? Of de meisjes?

Maandag 23 juli, 21:00

Silent disco

De silent-disco is weer terug van weggeweest. Dit jaar verzorgd door niemand minder dan Reyer. Dat Reyers’ bekendheid in korte tijd is gegroeid, zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan. De muzikale duizendpoot uit Ede is inmiddels actief als aanbiddingsleider, producer, arrangeur, dj en bandlid / artiest in zowel de BEAM Worship band als de Opwekkingband.

“Ik hou er wel van om hoog in te zetten” zegt Reyer over zijn verschillende activiteiten. “Muziek is een groot deel van wie ik ben; ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik kan mijn gevoel een plek mee geven. Toch is muziek alleen nooit mijn grootste passie geweest. Voor mij krijgt het pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. Als het een middel wordt om iets over te brengen. En voor mij is dat doel mijn passie voor God.”

Wil je iets anders horen? Dat kan ook! Op kanaal twee kun je luisteren naar een te gekke mixtape van DJ #DMNB, die vorig jaar in de lounge ook al een spetterend feestje tot stand wist te brengen met zijn draai-skills.

Dinsdag 24 juli, 21:00 uur

Movie Night

Even een avondje lekker chillen voor de buis, met dit jaar weer steengoeie films. Met onder andere Ratatouille; deze film sluit vanzelfsprekend aan op het thema proeven. Daarnaast draait ‘The Shack’; dit is een meeslepend verhaal over vergeving en onrecht in de wereld. Belangrijke thema’s waar we graag de volgende dag met je over doorpraten tijdens een seminar om 11.00 uur. Bekijk hieronder de trailers!

Ratatouille

The Shack

 

Woensdag 25 juli, 21:00 uur

NEXT Got Talent

Kan jij zingen, trompet spelen, goochelen, dansen of heb je andere talenten die gemakkelijk op het podium in de lounge zijn te vertonen? Schrijf je dan in voor NEXT Got Talent en toon je talenten aan je leeftijdsgenoten! Dit jaar zijn er wederom weer kekke prijzen te winnen voor de beste performance!

Donderdag 26 juli, 21:00 uur

Slotfeest geleid door Mystery DJ X

Altijd al naar een dance-event gewild, maar ben je te jong of spelen de artiesten songs af die niet helemaal sporen met het christelijke plaatje? Dan ben je bij deze artiest op de juiste plek. De nieuwste, beste, en hardste EDM/House songs van onder andere Martin Garrix, Hardwell en Tiësto komen langs om jou het ultieme dance gevoel te geven op deze slotavond van NEXT 2018. Mis het niet!

PS: Dit optreden is een goed uitgedachte show, het is daarom helaas niet mogelijk om nummers aan te vragen.