Jeugdleider worden?

UPDATE: we zitten vol voor NEXT 2019. Aanmelden heeft dus geen zin meer.

We zoeken jeugdleiders voor de zomerconferentie

Vind je het te gek om een week lang met een groep tieners op te trekken, houd je van een goed gesprek en vind je het ook niet erg om zo nu en dan je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

New Wine NEXT is het tienerprogramma van de New Wine Zomerconferentie. Elk jaar komen in de zomervakantie honderden tieners naar New Wine om de zomer te vieren, elkaar te ontmoeten en te groeien in geloof!

Wie we zoeken

We zoeken jonge mensen van 18 jaar of ouder, die een hart hebben voor jongeren en natuurlijk God. Daarnaast is affiniteit met tieners heel belangrijk en is het fijn als je al enige ervaring hebt in het jeugdwerk (maar is geen vereiste).

Wat je doet tijdens NEXT

Als NEXT willen we je een leuke en afwisselende plek bieden waar veel ruimte is voor je eigen kwaliteiten en ideeën. Tijdens de conferentie werk je…

  • … in teamverband een shift een van maximaal acht uur;
  • … draai je mee in de Lounge (het ‘café’);
  • … sport je met de tieners;
  • … help je tijdens seminars & workshops;
  • … en assisteer je bij de ochtend- en avonddiensten.

Maar bovenal heb je tijd om dat te doen wat jeugdleiders zo onmisbaar maakt; met jongeren rondhangen en contact maken. Jij bent onze belangrijkste kracht voor een te gekke week.

Opgeven en aanvullende info

Ben je enthousiast geworden en heb je tussen 21 (of anders 22) en 28 juli een plekje vrij in je agenda? Geef je dan op via new-wine.nl als medewerker jongerenprogramma.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar Maureen Stuij (coördinator medewerkers) of spreek ons aan via Facebook.