F.A.Q.

Veelgestelde vragen over de zomerconferentie

Hoi! Ga je dit jaar voor het eerst naar het New Wine NEXT-programma tijdens de New Wine zomerconferentie en wil je graag weten wat je kunt verwachten? Of wil je het gewoon nog even dubbel checken? Op deze pagina vind je een antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen. Kom je er dan alsnog niet uit? Neem dan even contact met ons op.

Wanneer is de New Wine zomerconferentie?

Van 20 tot en met 26 juli 2019.

Waar wordt New Wine gehouden?

Net als vorig jaar vindt de zomerconferentie plaats Liempde (in de buurt van Eindhoven), op Landgoed Velder.

Voor welke leeftijd is New Wine NEXT?

Voor alle tieners en jongeren die minstens een jaar middelbare school achter de rug hebben, kortom: voor iedereen van 13 tot en met 17 jaar.

Ik ben 12 of 18 en wil graag komen als deelnemer, kan dat?

We hebben de leeftijdsgrens heel bewust ingesteld. Als jij vindt dat NEXT jouw plek is, maar je bent jonger dan 13 of 18+, neem contact met ons op met Hinke van Abbema, teamleider van NEXT via hinke.vanabbema[at]new-wine.nl.

Mijn ouders gaan niet maar ik wil zelf wel gaan, kan dat?

Je bent van harte welkom, maar als je nog geen 18 bent zal er iemand mee moeten gaan die dat wel is. Vraag bijvoorbeeld of je mee mag met een goede vriend of vriendin of kijk of je samen met je jeugdgroep van de kerk kunt gaan (dat is sowieso heel gezellig!). Dit kun je aangeven bij je inschrijving op new-wine.nl.

Ik wil heel graag komen, maar kan niet de hele week. Kan dat?

Ja, je kunt ook een dagje komen. Houd er wel rekening mee: je moet je inschrijven bij de grote conferentie om vervolgens ons terrein op te kunnen (waar je je ook moet aanmelden).