Al die seminars & workshops … hoe zit dat nu eigenlijk?

© New Wine NEXT/Nando Kasteleijn - newwinenext.nl
© New Wine NEXT/Nando Kasteleijn – newwinenext.nl

De komende tijd krijgen jullie, eindelijk, veel meer te horen over New Wine NEXT 2014. De afgelopen weken is er door het team gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de seminars & workshops. Daar willen we jullie nu wat meer over vertellen.


Tijdens NEXT nemen de ochtend en avond celebrations een belangrijke plek in. Maar net zo belangrijk zijn de seminars & workshops, waar we dieper op onderwerpen in kunnen gaan. Hieronder staat een overzicht van wat je kunt verwachten, in de ochtend en in de middag:

De ochtenden…
Staan in het teken van onderwijs. We willen met jullie graag de diepte in rondom verschillende thema’s. Elke ochtend zijn er drie seminars die je kunt volgen. We willen jullie tijdens deze momenten prikkelen, uitdagen en helpen om de thema’s handen en voeten te geven. Dus geen verhaal van vijf kwartier, maar juist ook praktische tips. Daarbij houden we deze lijnen aan:

  • De Grote tent – Even een slage dieper met Hot Topics
  • Backstage – De echte New Wine-thema’s
  • Seminar Tent – In vier ochtenden behandelen we hier vier onderwerpen: Vader, Zoon, Geest en het Woord.

De middagen…
Staan in het teken van actieve en creatieve workshops. We willen jullie aanmoedigen om je eigen gaven te ontwikkelen en als christenen een levensstijl te ontwikkelen die getuigt van Jezus. En net als vorig jaar staat de woensdag in het teken van de BOYS en GIRLS ONLY.