Hello Love! Het thema van New Wine NEXT 2014

NEXT-zondag_2013.07.21_210

Ja, het is zover! Na lang wachten – want in alle eerlijkheid: we wisten dit al even – mogen we eindelijk vertellen wat we tijdens de New Wine NEXT zomerconferentie gaan doen! Het wordt heel tof. Net als vorig jaar hebben we ons eigen terrein en de hele dag door activiteiten. Dus je kunt naar hartelust chillen in de Lounge, genieten van inspirerende workshops en heel veel meer.

Het thema van de conferentie is HELLO LOVE. Een prachtig thema waar we op een hele toffe manier mee aan de slag gaan. Wil je daar meer over lezen? Kijk dan even op onze informatie-pagina. Daar staat uitgelegd wat je ongeveer kunt verwachten, wat het thema inhoudt én hoe je je kunt inschrijven. Ook hebben we dit jaar een speciale ‘Veel gestelde vragen’-pagina gemaakt. Vinden we het erg om een mailtje van je te ontvangen? Nee natuurlijk niet. Maar zo’n pagina is wel makkelijk om eens iets te checken, vandaar dat ‘ie er is.

Daarnaast hebben we voor toekomstige jeugdleiders ook een pagina met meer informatie en een link naar de site van New Wine om je op te geven.

Ten slotte, als je je afvraagt: vorig jaar was er toch veel meer informatie beschikbaar? Dan heb je helemaal gelijk. Dit is dan ook maar de start. We hebben de komende maanden heel veel voor je in petto, dus blijf regelmatig terugkomen voor updates en vergeet niet om ons te volgen via Twitter en Facebook.

Tot in de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *