NEXT 2013… The Day After

Herken je dat gevoel? Je bent thuis, hebt ’n fijne douche genomen en  alweer lekker in je eigen bed geslapen. En langzaamaan kom je tot het besef dat NEXT 2013 écht voorbij is. Dat is jammer, want het was super gaaf om mee te maken. Maar, gelukkig hebben we nog aardig wat voor je in petto!

Wat dacht je van alle dagjournaals van dit jaar? Op de site hebben we een speciale pagina gemaakt waar ze allemaal opstaan. Je kunt dus lekker nagenieten van al die mooie, grappige en soms ook wel ontroerende momenten. En wat te denken van alle honderden foto’s die door de week heen gemaakt zijn. Ook deze zijn terug te vinden op de site én op Facebook. Daarnaast hebben we een Spotify-lijst gemaakt met alle nummers van dit jaar. Deze lijst gaan we de komende dagen nog aanvullen, dus hou ‘m in de gaten!

Voor 2013 zijn alle evenementen voorbij, maar voor 2014 hebben we natuurlijk weer prachtige events op de planning staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de winterconferentie?! De data zijn al bekend: van 10-12 januari! Hou onze site, Facebook en Twitter in de gaten voor de locatie, thema, kosten en hoe je je kunt gaan inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *