We zijn… begonnen!

YES! We zijn begonnen. De tiende New Wine Zomerconferentie is officieel van start gegaan. Met vanochtend de bijna traditioneel te noemen lange wachtrij voor de ingang van de conferentie, de inschrijvingen in de middag en niet te vergeten: het opzetten van de tenten (wat niet altijd goed gaat) en het neerzetten van de caravans.

Vanaf vandaag kun je zes dagen genieten van vriendschappen, mooi weer, worship, goede teachings, celebrations en nog veel meer. Misschien ben je hier de hele week en lees je dit vanaf je telefoon (want er is wifi!) misschien kom je enkel een dagje of check gewoon zo nu en dan de site.

In ieder geval houden we je de komende dagen intensief op de hoogte van alles wat er nu gebeurt en de komende dagen staat te gebeuren. Volg ons via Twitter en Facebook voor de laatste updates, gekste foto’s en natuurlijk de dagjournaals. En vergeet niet zo nu en dan de site te checken voor nieuwe blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *